Aan het eind van dit schooljaar kan ik een perfecte facebook marketing campagne uitvoeren, waar een bedrijf te vrede mee is.

SMART geformuleerd

Specifiek: Ik wil bereiken dat ik een Social marketing campagne kan uitvoeren waar een bedrijf te vrede mee kan zijn. Dit wil ik bereiken, zo dat ik dit later bij mijn incubator onderneming kan toepassen. Dit ga ik bereiken door een cursus facebook adverteren te volgen bij Bongers Academy. En een cursus Social media marketing te volgen bij Sophos.

Meetbaar: Ik ga mijn kennis toe passen door bij het bedrijf: EventCoin en bij het bedrijf: hypnose praktijk Nispen een facebook campagne te starten. Hierbij ga ik het resultaat van de advertentie meten en presenteren, als zij te vrede zijn met de uitkomsten is dit leerdoel bereikt.

Acceptabel: Ik sta achter dit doel, omdat ik graag facebook-advertenties zou willen maken voor mijn incubator onderneming met meer bereik. Ook EventCoin staat achter dit doel, zij willen ook meer bereik krijgen door middel van facebook-advertenties.

Realistisch: Dit doel is haalbaar, omdat de stappen richting dit doel logisch zijn en ook niet al te lastig. Het doel is relevant, omdat ik hier echt een betere ondernemer van kan worden.

 

Tijdgebonden: Het leerdoel is tijdgebonden omdat de cursus 27 september start en deze 11 oktober eindigt. Het resultaat is behaald op 1 november, omdat ik dan heb afgesproken om het resultaat aan EventCoin te presenteren.

Planning

Activiteiten

Linked in profiel opstellen en het netwerk dat ik al heb toevoegen